A 142

CargoMaster A 142

A CargoMaster megkíméli a háta egészségét és a pénztárcáját is

Nem okoz problémát a fordulékony CargoMaster A142 lépcsőjárónak

CargoMaster A 142

Fel kell cipelni a mosógépet az 5. emeletre? Nincs lift a házban? Nem okoz problémát a fordulékony CargoMaster A142 lépcsőjárónak.

Kifejezetten a háztartási gépek lépcsőn történő szállítására kifejlesztve, az A142 mindent felvisz a lépcsőn 140 kg tömegig, még ha szűk a helyekről van is szó.

Súlyos hűtőszekrények, szárítógépek mellett az A142 kiválóan alkalmas cementes zsákok, csempék lépcsőn történő mozgatásához anélkül, hogy valami eltörne, tönkremenne, vagy egy dolgozó a súlyos teher alatt szenvedne.

A fogantyúk magasságának állíthatósága lehetővé teszi a működtetőnek a testmagasságához mért legprecízebb beállítást. Ezáltal a tárgyak kényelmesen és biztosan szállíthatóak lépcsőn.

Erősségek, amik meggyőznek:

Biztonságos szállítás 140 kg-ig

Mindenféle lépcsőn bevethető

Káresemény áruban, lépcsőben kizárva

CargoMaster nem csupán a “lépcsőzésben” segíti használóját, hanem komoly partnere lesz a járműből történő ki- és berakodásnál is. Mindegy, hogy kültér vagy beltér, a CargoMaster A142 mindenfajta lépcső  esetében  profi megoldás.

Az egyállású kapcsoló, amely a szériafelszereltség része, különösen egyszerűvé teszi a gép üzemeltetését.

Alapfelszereltség

Az alapcsomag magában foglalja az eszközt (A142 vagy A350), a sztenderd emelőlapátot (12 cm), az akku-csomagot, az akkumulátortöltőt (szürke/sárga színben) és a rögzítő hevedert.

Káresemény áruban, lépcsőben kizárva

A kényelmes szállításon túl az A142 segít használójának ki- és berakodni a szállítóeszközbe.

LETÖLTÉS

Műszaki információk
Műszaki információk letöltése

Emelő lapátok
Emelő lapátok letöltése