A 350

CargoMaster A 350

Mozgasson igazán nehéz terheket veszélytelenül a lépcsőn!

Ne féljen a nehéz kihívásoktól

CargoMaster A 350

Nehéz tárgyak lépcsőn történő mozgatása  az egyik  legbonyolultabb szállítási helyzetek közé tartozik. A legtöbb esetben legalább két ember kell hozzá, és nagy emberi erő kifejtésére van szükség. Ez az emberi testet nagy mértékben igénybe veszi és nem ritkán sajnos sérülésekre is sor kerülhet. A CargoMaster megkíméli a hátát, ízületeit, és nem utolsósorban a pénztárcáját is.

A CargoMaster kis emberi erő kifejtése mellett egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan szállít lépcsőn szinte bármilyen nehéz tárgyat. Az esetek többségében egy személy elegendő a szakszerű működtetéshez. Az A350 eszköz különösképpen alkalmas nagy terjedelmű, magas és extrém nehéz tárgyak lépcsőn való mozgatásához.  Az ilyen helyzetekben a biztonság és a stabilitás a legfontosabb.

Az A350 a súlyos tárgyak mozgatására kifejlesztett speciális szállítóeszközünk. Teherbírása 350 kg, ezért
ideális kazánok, másológépek, ital- és játékautomaták lépcsőn történő szállítására.

Erősségek, amik meggyőznek:

Nagyszintű fordulékonyság még a szűk csigalépcsők esetében is

Magasra állítható emelőlapát és fogantyú, a súlypont megfelelő beállításához

Üzemidő: 330 óra, egyszeri feltöltéssel

Az állítható emelőlapát a szállítmány súlypontjától függően minden szállítási feladat előtt beállítható.

Nehéz tárgyak lépcsőn történő mozgatása

Nagy fordulékonyságának, valamint a kis tengelytávjának köszönhetően az eszköz még a legszűkebb körülmények között is jól mozog.

LETÖLTÉS

Műszaki információk
Műszaki információk letöltése

Emelő lapátok
Emelő lapátok letöltése

Ne féljen a nehéz kihívásoktól

A A350 szériafelszereltségben rendelkezik egy könnyen aktiválható egyfokozatú sebességkapcsolóval.
A tömörgumi kerekek – még a tartósan fennálló súlyos terhelés alatt is – defektállóak maradnak. Az erős elektromotor működését egy olyan könnyen leszerelhető akkumulátor biztosítja, amelynek a kapacitását tekintve a piacon vetélytársa jelenleg nincsen. Az állítható emelőlapát és fogantyúk lehetővé teszik használójának, hogy az A350 eszközt a testmagassághoz, illetve a mindenkori szállítási feladathoz testreszabhassa. Ennek köszönhetően  egészen nagy kiterjedésű, magas tárgyak is problémamentesen szállíthatóvá válnak lépcsőn.

Az A350 méretei behajtott fogantyúk mellett csupán 1190 x 590 x 520 mm, ezáltal a legkisebb szállítókocsiban is jól elfér.

Nagy fordulékonyságának, valamint a kis tengelytávjának köszönhetően az eszköz még a legszűkebb körülmények között is jól mozog, és innovatív fékrendszerének hála, a CargoMaster A350 a legbiztonságosabb kézi szállítóeszközévé válik. Nem okoz gondot számára a lépcsőn való tolatás sem.

Terep-sokoldalúsága miatt az A sorozat modelljei az építőipar területén is kedvelt szállítóeszközök.

Ameddig korábban egy ilyen szállító munkát két ember igen fáradtságos fizikai munkával végezte, addig a CargoMaster probléma nélkül fel- és lefut a lépcsőn. A lépcsőjáró megkíméli az Ön és munkatársai egészségét, illetve személyi költség megtakarítást is jelent tulajdonosának, mivel működtetéséhez több mint valószínű,  elegendő egy fő is. Ennek köszönhetően az eszközbe fektetett pénz rövidtávon megtérül.