C 141 / C 141 Vario

CargoMaster C 141 / C 141 Vario

Emelési kapacitása 140 kg akár 30 lépéssel percenként

Flexibilis és költséghatékony

CargoMaster C 141 / C 141 Vario

Az olyan nagy tömegű tárgyak szállítása közben, melyek tömege részben vagy egészben meghaladják az ember testtömegét, sajnos gyakran következnek be testi sérülések, egészségügyi károsodások.

A CargoMaster elsősorban olyan súlyos tárgyak szállítására alkalmas, amelyeknél a feladat hatékony kivitelezéséhez – a CargoMaster eszköz nélkül – mindenféleképpen legalább két fő lenne szükséges.   Mivel az eszköz működtetéséhez elegendő egy fő is, így a beruházás rövidtávon kifizetődik.

A CargoMaster C141 elsősorban a logisztikai árumozgatásban nyújt professzionális segítséget, illetve az olyan mindennapos kézi szállítási megoldásokban válhat értékes partnerévé, amelyek során a stabilitás és a gyorsaság az elsőrangú. 140 kg-os terhelés mellett 30 lépcső/min teljesítmény érhető el.

Erősségek, amik meggyőznek:

Biztonságos szállítás 140 kg-ig

Szabadon állítható lépcsőzési sebesség

Automatikus biztonsági fék

A szabadalommal levédett lépcsőzési kinematika mesteri fokon működik lépcsőről-lépcsőre.

Alapfelszereltség

Az alapfelszereltség részét képezi a CargoMaster eszköz (C141 vagy C141 Vario), az akku-csomag, kerékzár, defektmentes kerekek, sztenderd emelőlapát, akkumulátortöltő, kötöző heveder.

Szállítási nehézségek a múlté!

Csökkentse az egészségi kockázatot és takarítson meg pénzt a munkavégzés során

LETÖLTÉS

Műszaki információk
Műszaki információk letöltése

Emelő lapátok
Emelő lapátok letöltése

Szállítási nehézségek a múlté!

Teljesen behajtott fogantyúkkal a C141 Vario eszköz csupán 1060 x 450 x 300 mm mérettel rendelkezik, és tökéletesen befér bármilyen szállítójárműbe, személygépkocsiba.

Logisztikai áruk, italos rekeszek, papírtekercsek vagy hordók, mind-mind kényelmesen szállíthatóak a CargoMaster eszközzel. Az eszköz segítségével 140 kg-os tárgyakat tud lépcsőn szállítani, és ezt megteheti mindösszesen 1 fő.

A CargoMaster számára a szűk lépcsőház nem probléma! A megbízható lépcsőzési mechanizmusának köszönhetően egészen szűk csigalépcsőkön, valamint bármilyen felszínen kényelmesen és biztonságosan bevethető. Természetesen megkíméli a lépcső peremeit.

A CargoMaster eszköz esetében a lépcsőzési sebesség fokozat nélkül állítható. A biztonsági fékek a lépcső pereménél automatikusan működésbe lépnek. Ezért egy korrekciós manőver minden esetben nyugodtan kivitelezhető.

A CargoMaster csekély önsúlya lehetővé teszi a használónak, hogy azt szinte bárhová magával vigye. Az összecsukható lapátnak, illetve a behajlítható fogantyúknak köszönhetően az eszköz helytakarékosan szállítható és tárolható.

A C141 Vario eszköz fogantyúi le/fel irányban állíthatóak. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően ez a modell is kényelmesen beállítható a használó testi adottságaihoz, figyelembe véve a szállítandó tárgy nehézségi súlypontját.