C 400

CargoMaster C 400

Az árusító automaták igazi specialistája

Valamennyi szállítási helyzetben

CargoMaster C 400

CargoMaster C400 lehetővé teszi bármilyen tárgy 400 kg tömegig lépcsőn vagy egyenes szakaszon történő történő szállítását 1 fős személyzet működtetése mellett. A beépített vertikális emelőnek köszönhetően komolyabb fáradtság nélkül lehetővé válik a szállítójárműbe történő be- és kirakodás, valamint a szállítandó áru polcra történő felhelyezése.

Az eszköz erőssége abban rejlik, hogy a szállítandó tárgy súlypontja az elektromosan fel/le irányban állítható emelővilla segítségével kényelmesen és precízen beállítható. Ezáltal a nagy tömegű tárgyak mozgatása mind lépcsőn mind terepen nagymértékben leegyszerűsödik.

Erősségek, amik meggyőznek:

Biztonságos szállítás 400 kg-ig

Beépített emelő

Elektromosan állítható emelővilla

Valamennyi szállítási helyzetben

A C400 eszköz biztonságos lépcsőzési mechanizmusa mindenfajta lépcsőre alkalmas, legyen az bel- vagy kültéren. A biztonsági fékek minden lépcső pereménél automatikusan működésbe lépnek.

Az eszköz áramellátása az akkumulátoron keresztül történik, amely az akkumulátortöltőn keresztül a hálózatról feltölthető. A akkumulátor kapacitása az adott szállítási művelettől függ, viszont az általános kapacitása 8-15 emelet.

A szériafelszereltség részét képezi a C400 CargoMaster eszköz beépített emelővel, a kötöző heveder, valamint az akku-csomag és a hozzá tartozó töltő. Speciális tartozékaival a C400 az ideális szállítópartnerévé fog válni.

A szállítandó tárgy súlypontja az elektromosan fel/le irányban állítható az emelővilla segítségével.

LETÖLTÉS

Műszaki információk
Műszaki információk letöltése