CC 200

CargoMaster CC 200

A lépcsőjárók legújabb generációja

Biztonságos, minimális emberi erő kifejtése mellett

CargoMaster CC 200

A CC sorozat, jól terhelhető lépcsőjárói az AAT  cég legújabb fejlesztései közé tartoznak. A számos technikai újításának köszönhetően, mint pl. a ComfortStep vagy pl. a többállású akkumulátor kijelző, a technikai mérce és kezelhetőség új szintjére emelik az eszközt.

A szabadalom alatt álló ComfortStep technológiának köszönhetően a mozgatásra érzékeny tárgyak is biztonságosan szállíthatóvá válnak lépcsőn. A ComfortStep kiegynsúlyozott és lágy lépcsőjárása elsőre leveszi használóját a lábáról és nélkülözhetetlen segédje lesz akkor is, mikor mozgatásra érzékeny, törékeny árukat kell lépcsőn mozgatnia.

Az integrált akkumulátorszint kijelző mindenkor az aktuális töltöttségi szintrő tájékoztatja használóját, ezáltal nagyfokú kezelési biztonságot nyújt a használat során.

A gyárilag tesztelt fékrendszernek köszönhetően, amely a lépcsőfokok pereménél automatikusan lefékez, a CC széria valamennyi szállítási helyzetre kitűnő megoldást nyújt.

Erősségek, amik meggyőznek:

Biztonságosan terhelhető 200 kg-ig

ComfortStep a lágy lépcsőzésért

Többszintű akkumulátor indikátor

Akkumulátor töltöttségi szint kijelző, egyállású kapcsoló. ComfortStep kapcsoló

Több fokozatú sebességkapcsoló

Nem csak erős, hanem gyors is!

Mindegy, hogy lépcsőjáró vagy kézi-truck, a CargoMaster minden szinten bevethető szállítópartner.

LETÖLTÉS

Műszaki információk
Műszaki információk letöltése

Emelő lapátok
Emelő lapátok letöltése

A keskeny dizájnnak, illetve mindamellett robosztus felépítésének köszönhetően a CC sorozat kiválóan alkalmas mind ipari és kereskedelmi, mind privát kézi-szállítási felhasználásra. Ezáltal könnyen és problémamentesen tud olyan max. 200 kg tömegű, nagy kiterjedésű tárgyakat lépcsőn mozgatni, legyen az kéménykazán vagy linóleum tekercs.

A CargoMaster lépcsőjáróra a szűk lépcsőkön is bizton számíthat! A biztonságos lépcsőjáró mechanizmusának köszönhetően a csigalépcső sem okoz számára problémát, és szinte minden felületen jól bevethető. A CargoMaster a lépcső peremét nem veszélyezteti vagy károsítja, és szinte valamennyi féle-fajta lépcsőn történő szállítási szituációban profi partnernek minősül. Egyszeri  feltöltéssel percenként 30 lépcsőfok megtételéhez elegendő kapacitást nyújt.

A CargoMaster szállítási sebességét több fokozatban tudja beállítani. A biztonsági fékek a lépcső pereménél automatikusan működésbe lépnek. Ezáltal egy korrekciós manőver megtételére minden esetben lehetőség van. A szériafelszereltség részért képezi az egyfokozatú sebességkapcsoló, aminek köszönhetően a legszűkebb lépcsőházakat is gyorsan kipipálhatja.

Csekély önsúlya miatt a CargoMaster lépcsőjárót bárhová magával viheti. A be- és kihajtható emelőlapátnak és fogantyúinak köszönhetően a CargoMaster kis helyen is jól raktározható.

Így szállítunk ma…

Mindegy, hogy lépcsőjáró vagy kézi-truck, a CargoMaster minden szinten bevethető szállítópartner. Az erőteljes elektromotor teljesítményét egy magas kapacitású akkumulátor látja el, amely  hálózatról egyszerűen feltölthető. A tömörgumi kerekeinek köszönhetően a CargoMaster – tartós igénybevétel mellett is –  defektbiztos. Az eszköz a  tömör gumikerekekkel hasonlóan jól manőverezhető, mint a fújható gumikerekekkel. Ügyfeleink számára fújható gumikerék opcionálisan választható. Kis önsúlya és pofonegyszerű kezelhetősége miatt a CargoMaster elengedhetetlen partnerévé válik.

Mindegy, hogy beltéren vagy kültéren, a CargoMaster minden környezetben hű és segítő társa lesz. A CargoMaster CC széria része a CC160, amelynek teherbírása 160 kg, valamint a CC200, melynek teherbírása 200 kg.

Különleges vevői igények esetén számtalan speciális tartozékkal, kiegészítővel tudjuk segíteni Önt az egyéni és nem megszokott szállítási kihívásai megoldásában.